Meer resultaten voor coach de coach

coach de coach
Coach de coach.
Trainersbegeleiders geven begeleiding in de praktijk, langs de veld baan, bad of mat zodat een trainer of coach direct met de tips aan de slag kan.Trainersbegeleiders leren welke observatietechnieken er zijn, hoe zij hun waarnemingen moeten analyseren en om op een constructieve manier feedback te geven.
OpleidingsdetailsCevora.
Volg dan ook onze korte e-learning module Coach de coach: meer resultaat met de GROW methode. Alle nieuwe of beginnende interne coaches in het bedrijf. In het kader van de uitvoering van het werkgelegenheidsplan voor 45 CAO 104 kan dit ook een verkennende opleiding zijn: zie ik mezelf verder aan de slag gaan als interne bedrijfscoach om jongere medewerkers te begeleiden in hun ontwikkeling?
Inspirerend coachen Arteveldehogeschool Gent.
Je verdiept je in coachingscompetenties die je kan gebruiken binnen een breed werkveld. Vanaf dag één oefen je de coachingsvaardigheden in kleine groepen en met reële vragen. Wat leer je? De opleiding omvat een gevarieerd programma, verspreid over 3 modules.
Training Coaching Square Dé expert in coaching Training Coaching Square.
Wil je gewoon een job zodat je je rekeningen kan betalen? Of wil je de loopbaan van je dromen uitbouwen, die loopbaan waarvoor je in de wieg bent gelegd, die droomjob waarvoor je s morgens met plezier en met de glimlach uit bed springt? INDIVIDUELE COACH / EXECUTIVE COACH.
De Coach Opleiding België Academie voor Coaching en Counselling.
Om denkstijlen te analyseren, om de coachee te transformeren naar bewustzijn, harmonie en zelfzekerheid. Door de ervaringsgerichte en praktijkgerichte opleiding van twee jaar eindig je als volwaardig coach met de mogelijkheid om diepgang te vinden bij de cliënt Counselling/Therapie om van daaruit samen een goed plan te maken voor de toekomst Coaching Coach Plus.
Start to coach: leer ondersteunend coachen COACHNB Wolters Kluwer.
De coachende aanpak kan in heel veel situaties in mijn dagelijkse praktijk toegepast worden. Na deze opleiding tot coach heb ik echt goesting om met de aangereikte toolbox aan de slag te gaan." Ann De Schoenmaeker, planner HR Training Talent Dev, Telenet."
Coach the coach Universiteit Antwerpen.
De Werkgroep Studieloopbaanbegeleiding nodigt u, in samenwerking met ECHO, uit op een opleiding Coach the coach. Deze opleiding bestaat uit twee workshops, die afzonderlijk gevolgd kunnen worden. Meer informatie over inhoud, doelgroep, data en mogelijkheid tot inschrijven vindt u hieronder.

Contacteer ons